Zwarte keukens

Zwart: de trend die je in ieder onderdeel van een woning ziet terugkomen en zo ook in de keuken. Zwarte keukens zijn de afgelopen jaren niet meer weg te denken uit het huidige keukenlandschap. Dit komt voornamelijk door de rustige, koele, industriële sfeer die deze kleur met zich meebrengt.
Daarnaast is zwart uitstekend te combineren met een hoop kleuren. Zo kan er enerzijds gekozen worden om zwart te combineren met houttinten, maar wit combineert bijvoorbeeld ook goed. En wat dacht u van zwarte fronten met een grijs keukenblad?
Bij het kiezen van een zwarte keuken is het belangrijk om een afweging te maken tussen hoogglanszwart en matzwart. Waar hoogglans meer een ruimtelijk effect teweegbrengt, zorgt een matzwarte keuken voor een rustgevende en luxueuze uitstraling.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Bent u nog in de oriënterende fase bij het zoeken naar uw nieuwe keuken? Kijk dan eens op deze inspiratiepagina. U vindt hier vele keukens die Cre8Kitchen u te bieden heeft.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

  • Bekijk onze opgeleverde keukens
  • Kom langs bij onze vestiging in Harderwijk, Utrecht of Wormerveer
  • Bekijk onze inspiratiepagina’s

ZWARTE KEUKEN INSPIRATIE

ZWART KOOKEILAND

Bent u op zoek naar een zwarte keuken met een luxe en open uiterlijk? Overweeg dan een zwart kookeiland aan te schaffen. Een keuken met losstaand eiland biedt u meer ruimte om te koken en dient daarbij ook als een centrale plek waarin iedereen gezellig samenkomt.

MAT ZWARTE KEUKEN

Een zwarte keuken met een extra elegant effect, is de mat zwarte keuken. Deze geeft uw ruimte een rustgevende sfeer en is daarnaast perfect met de robuuste keuken te combineren. In dit geval krijgt de keuken niet alleen een stoer en industrieel uiterlijk, maar biedt deze tevens een rustgevende en luxueuze uitstraling.

ZWARTE HOOGGLANS KEUKEN

Zoekt u een zwarte keuken met een ruimtelijker effect? Dan raden wij u aan te kiezen voor een zwarte hoogglans keuken. Deze keuken wordt voornamelijk met de moderne keukenstijl gecombineerd. Dit, aangezien de laklaag het design van een unieke, gladde afwerking voorziet.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Op zoek naar uw droomkeuken? Dan zit u bij Satink Keukens altijd goed! Laat u inspireren door diverse keukenopstellingen en -stijlen, welke u kunt bekijken op onze overige inspiratiepagina’s.

Doe meer keukeninspiratie op

UW EIGEN DROOMKEUKEN ONTWERPEN?

Uw droomkeuken ontwerpen in 3D

Met onze KeukenCreator kunt u zelf aan slag met het ontwerpen van uw nieuwe droomkeuken!

Uw droomkeuken ontwerpen met een adviseur

Samen met een adviseur vrijblijvend uw droomkeuken in 3D ontwerpen? Plan dan een afspraak bij Satink Keukens.