ONZE PARTNERS

Al onze partners zijn geselecteerd op basis van historie, kwaliteit, prijs, service en leverbetrouwbaarheid. Dit alles om jou, als consument, te garanderen dat je daadwerkelijk waar voor je geld krijgt.

BRIGITTE KEUKENS

Sinds meer dan 80 jaar bestaat het familiebedrijf BRIGITTE Küchen Onder de naam classic, modern, landhuis, natuur en greeploos zijn er weinig subtypen opgenomen. Er zijn echter talloze soorten onderkasten. Highboards, hoge kasten, hangkasten, opzetkasten, kasten voor afzuigkappen e.d. wat zorgt voor behoorlijk wat ontwerpmogelijkheden. Ook het aantal verschillende soorten aanrechtbladen, grepen en glazen deuren zorgt voor een grote ontwerpvrijheid. Wat prijs betreft is een BRIGITTE-keuken te vinden in het middensegment.

DEKKER

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.).

DEALER TOTAAL CONCEPT (DTC)

DTC is al sinds 15 jaar een specialist op het gebied van financieren en verzekeren en werken samen met meer dan 25 verschillende aanbieders, om jou als consument, de juiste financiering aan te bieden. DTC is ook niet verbonden aan een bank, dus krijgt je altijd onafhankelijk advies. Het personeel is volledig gediplomeerd en je krijgt altijd advies op maat.

APPARATUUR

Onze apparaten leveranciers :
Etna
Pelgrim
123 Apparatuur (alle merken) waaronder :
Siemens, M system, Neff, Novy, Lorreine, Liebherr, Quooker, Smeg, , Whirlpool, Doeco, Franke, Falmec, Belling, Reginox, Indesit, Daalderop, Beko, Bauknecht, Inventum, Falcon, ABK, ATAG AEG, Boretti.

LINKPARTNERS