Over ons

Wie zijn wij?

Cre8Kitchen is het nieuwe winkelconcept in de keukenbranche en vullen een marktbehoefte in: het bezorgen en het leveren van een totaal nieuw concept. Het onderscheidend vermogen van Cre8Kitchen is de procedure en werkwijze. U komt bij ons in de showroom aan waar u zelf onder begeleiding van een van onze specialisten uw keuken samen kunt stellen. In een handomdraai ziet u uw ideale keuken voor zich. Met een druk op de knop heeft u vervolgens een transparante offerte voor u. Wij zorgen ervoor dat u uw nieuwe keuken 1 op 1 kunt samenstellen in onze moderne showroom met elektrisch verschuifbare wanden. Zo stellen wij uw nieuwe keuken volledig af naar uw wensen. Onze kernwaarden zijn: • Innovatief; een geheel nieuw concept afgestemd op de behoefte van de klant • Transparant en helder; geen handjeklap over de prijs en duidelijk gespecificeerde offertes • Altijd de juiste prijs/ kwaliteit verhouding

Ons Team

Het team van Cre8Kitchen heeft jarenlange ervaring in de badkamer- en keukenbranche. Voor een gepersonaliseerde keuken ben je bij ons aan het juiste adres! Cre8Kitchen is opgestart door Jacco, Marco en Gijs.

Jacco Hamstra (34 jaar) is een ondernemer met jarenlange ervaring binnen de badkamer- en keukenbranche. In 2008 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer. Als leverancier van inloopdouches is hij in 2010 gaan samenwerken met Marco. Deze samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in de onderneming Badkamerwarenhuis.nl, waarvan Jacco middels zijn personal holding 1/3 van de aandelen in bezit heeft. Hierdoor heeft Jacco inmiddels veel ervaring opgedaan in het adviseren en verkopen van (met name) badkamers en keukens. Jacco kan worden omschreven als commercieel en creatief. Zo heeft hij namens Badkamerwarenhuis.nl een eigen label ontwikkeld met een geheel eigen look & feel: Dutch Design. Buiten de kaders denken is dan ook iets wat Jacco graag doet. Hij heeft zijn mbo Internationale Handel en Groothandel afgerond. Jacco is woonachtig in Harderwijk.

Marco Kaleuwee (46 jaar) is een ervaren ondernemer binnen de badkamer- en keukenbranche. De eerste 10 jaar als ondernemer is hij werkzaam geweest in zijn eigen aannemingsbedrijf: Kaleuwee Onderhoud & Renovatie. Deze onderneming is nog steeds actief. 7 jaar geleden is hij de samenwerking aangegaan met Jacco binnen Badkamerwarenhuis.nl. Marco heeft middels zijn personal holding 1/3 van de aandelen in bezit. Marco heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan in met name het adviseren en verkopen van keukens. Marco heeft een duidelijke visie op verkooptechniek binnen de keukenbranche, waar het Cre8Kitchen concept naadloos op aansluit. Marco staat voor open, eerlijke en transparante verkoop. Verder vindt Marco het geweldig om zijn kennis en ervaring over te brengen op Jacco en Gijs. Marco heeft zijn hbo Elementaire Bouwkunde afgerond. Tevens heeft hij 3 jaar de universitaire opleiding Bedrijfskunde gevolgd, welke hij in verband met het vaderschap niet heeft afgerond. Marco is woonachtig in Utrecht.

Gijs Hoeve (36 jaar) heeft nog geen ervaring als ondernemer. Gijs heeft ruim 15 jaar saleservaring in de automotive branche. Hij is begonnen als junior verkoper, opgeklommen naar senior verkoper en laatstelijk enkele jaren actief geweest als vestigingsmanager. Hij is altijd geïnteresseerd geweest in het zelfstandig ondernemerschap. Via zijn tennisvriend Jacco is hij in contact gekomen met het Cre8Kitchen concept. Gijs is te omschrijven als een saleskanon. In de verkoop is hij 5 jaar lang de beste verkoper geweest. Sales zit in zijn bloed. Gijs is oprecht geïnteresseerd in de mens en daardoor is elk gesprek voor hem uniek. Hij ziet zichzelf niet als een traditionele verkoper. Gijs praat namelijk over de klant in plaats van over het product. Hij heeft zijn mbo (IVA in Driebergen) afgerond. Gijs is woonachtig in Harderwijk.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden over onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat u uw droomkeuken binnen 6 weken kunt gaan gebruiken.

Neem contact op

© 2018 Copyright Cre8Kitchen