Cre8Kitchen is een innovatief concept binnen de keukenbranche. Bij ons kunt u namelijk
binnen enkele minuten door uw gepersonaliseerde droomkeuken lopen. Benieuwd hoe?
Lees dan verder.
1. Eerst maken we een digitale tekening van de situatie bij u thuis. Wat zijn bijvoorbeeld de afmetingen van de wanden? En waar zit de deur?
2. Vervolgens tekenen we een 3D-tekening met daarin de gewenste kasten, werkbladen, apparatuur en accessoires.
3. Nu begint het echte werk! Middels verstelbare wanden en verrijdbare keukenkasten maken we in korte tijd uw droomkeuken werkelijkheid. Dit stelt u in staat om daadwerkelijk door uw nieuwe keuken heen te lopen en echt gevoel te krijgen bij hetgeen wat zojuist op papier getekend is. Cre8Kitchen: Your 3D Experience.
In 2017 openden oprichters Gijs Hoeve, Jacco Hamstra en Marco Kaleuwee de eerste Cre8Kitchen pilot store aan de Zuiderbreedte in Harderwijk. Dit bleek een groot succes, want al gauw werden er meer vestigingen geopend. Zo kunt u nu ook in Utrecht en Wormerveer terecht voor ons unieke concept.
De kracht van Cre8Kitchen zit ‘m niet alleen in ons unieke concept, maar ook in het feit dat wij onze krachten steevast binden met ons zusterbedrijf Badkamerwarenhuis. Sinds kort is hier in Harderwijk Vloerenwarenhuis bijgekomen, waardoor wij daar de trotse titel ‘3 speciaalzaken onder 1 dak mogen dragen’. In het geval van een grote renovatie kunt u zich op het gebied van vloeren, keukens en badkamers volledig laten ontzorgen door één partij, hoe fijn is dat?