STARTERS

We beginnen met het creëren van jouw eigen ontwerp. Dit ontwerp laat ons zien hoe jouw droomkeuken eruit zou moeten zien.

GEZINNEN

Als het ontwerp definitief is, gaan we de keuken samen voor je op bouwen. Je droomkeuken wordt  gerealiseerd waar je bij staat.

BEDRIJVEN

Ervaar direct een voorproefje van jouw keuken en ontvang daarbij een glasheldere prijsopgave, geheel vrijblijvend uiteraard!

STAP 1

Na het maken van een afspraak, bepaal je samen met een adviseur hoe jouw nieuwe keuken er uit gaat zien. Dit kan vrij snel, als de juiste vragen worden gesteld. Op basis van deze vragen kunnen wij jou een voorstel doen hoe de nieuwe keuken er uit zal komen te zien.

  1. Wat zijn de afmetingen van de ruimte waar jouw nieuwe keuken geplaatst moet worden?
  2. Wat voor apparatuur wil je in jouw keuken hebben?
  3. Op welke plek wil je koken?

Mocht je liever van te voren zelf al aan de slag gaan, hebben we een ontwerpportaal.

STAP 2

Op basis van de besproken indeling gaan wij, door middel van verrijdbare keukenkasten, jouw keuken real life opbouwen in de Cre8studio. Let op: deze keukenkasten zijn allemaal wit met een donker blad. Jouw eigen keuken wordt in een ruimte, die door middel van een verrijdbare wand op jouw eigen maat is gezet, gerealiseerd. Dit neemt gemiddeld zo’n 10 minuten in beslag.

STAP 3

De keuken is neergezet en je kunt real life door jouw keuken heen lopen. Je fantasie wordt eventjes werkelijkheid en je bent letterlijk een stapje dichter bij je keuken. Je ervaart precies wat de doorloop maten zijn, hoe groot de tafel mag zijn, wat de afleg mogelijkheden zijn etc.

STAP 4

Als de keuken opstelling is goedgekeurd, gaan we de prijs bepalen. Dat doen we met een eigen ontwikkeld scan systeem. Alles in onze winkels is voorzien van barcodes. We beginnen met het scannen van de kasten die zijn neergezet. Dan hebben we de basisprijs van de keuken. De keuze van het front, werkblad, spoelbak en kraan gaat op dezelfde wijze. 

In iedere stap heb je inzicht wat de gemaakte keuze je uiteindelijk gaat kosten, jijzelf bepaalt de prijs van de keuken, niet wij! Wij kunnen jou alleen laten zien wat het kost en je daarin zo goed mogelijk adviseren. Onze prijzen zijn van te voren bepaald en dus scherp.

STAP 5

Keuken apparatuur is een zeer ondoorzichtige markt waarin veel internetaanbieders aanwezig zijn. Aan de prijzen kunnen speciaalzaken nauwelijks tippen. In plaats van daar om heen te draaien, doen wij dat bij Cre8kitchen anders. Wij werken samen met een aantal kern leveranciers, waardoor wij de producten ook scherp kunnen aanbieden. Waaronder Samsung, Etna, Atag, Pelgrim en Inventum. Alle andere leveranciers doen wij in samenwerking met onze keukenleverancier

Dit alles om jou, de juiste prijs en kwaliteit, te garanderen.