Montage & demontage

Ook op het gebied van demontage en montage is Cre8Kitchen er om u te ontzorgen. Zo zorgt ons intensieve samenwerkingsverband met een hoogstaande montagegroep ervoor dat wij binnen enkele dagen uw oude keuken kunnen afvoeren en uw nieuwe keuken kunnen plaatsen. Door onze werkwijze heeft u zo min mogelijk last van onrust in uw huis en kunt u snel koken in uw gloednieuwe keuken, dat scheelt weer een paar dagen patat afhalen ;).
Volgens onze filosofie moet geleverde arbeid van topkwaliteit zijn. Bij Cre8Kitchen nemen wij geen genoegen met halfslachtig werk en wij gaan dan ook tot het gaatje om u hierin tevreden te stellen. Als onderdeel van onze filosofie werken wij samen met ervaren monteurs, die hun van vak binnen en buiten kennen. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten geleverd werk kunnen bieden dat van zeer hoge kwaliteit is. Dit wordt door zowel ons als door de klant als zeer prettig ervaren.
Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen voor de afvoer van karton, vuil, et cetera. Zo blijft u niet met de troep zitten en kunt u direct uw nieuwe keuken in gebruik nemen. Bent u zelf handig? Dan kunt u natuurlijk ook zelf de keuken monteren. Het is voor ons geen enkel probleem om alleen de spullen te leveren.