Marmeren keuken

Als we het over échte luxueuze keukens hebben, dan komen mensen al gauw uit bij marmeren keukens. Deze natuursteenkeukens geven een geweldig high-end effect aan uw woning. Er is een hoop te kiezen op het gebied van marmer. Kiest u er bijvoorbeeld voor om alleen het blad van marmer te laten maken? Of kiest u voor een heel marmeren kookeiland? En voor welke kleur marmer kiest u?
Marmer is verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, grijs, zwart en bruin. Kleur heeft een groot effect op de ruimte. Wilt u een luxueus gevoel accentueren? Kies dan voor zwart marmer. Wilt u de nadruk leggen op een licht en ruimtelijk gevoel? Kies dan voor wit marmer.
Daarnaast is het gebruik van marmer afhankelijk van de grootte van de keuken. Heeft u een kleine keuken? Dan is het verstandig om te kiezen voor een rechte of hoekkeuken met enkel een marmeren keukenblad. Mocht u echter een grote keuken hebben, dan is het een idee om een echte eyecatcher te creëren met een marmeren kookeiland.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Bent u nog in de oriënterende fase bij het zoeken naar uw nieuwe keuken? Kijk dan eens op deze inspiratiepagina. U vindt hier vele keukens die Cre8Kitchen u te bieden heeft.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

  • Bekijk onze opgeleverde keukens
  • Kom langs bij onze vestiging in Harderwijk, Utrecht of Wormerveer
  • Bekijk onze inspiratiepagina’s

MARMEREN KEUKEN INSPIRATIE

MARMER IN EEN GROTE KEUKEN

Wanneer u het geluk heeft te beschikken over een grote keuken, dan kunt u voor een echte eyecatcher zorgen door te kiezen voor een marmeren kookeiland. Hierbij is het complete kookeiland in marmer gerealiseerd. Doordat geen enkel stuk marmer hetzelfde is door de natuurlijke aders, bent u verzekerd van een unieke en rijke uitstraling!

MARMERLOOK KEUKENBLAD

Vindt u de aanschaf van een echt marmeren keukenblad toch net iets te hoog? Dan is een marmerlook keukenblad een betaalbaar en goed alternatief. Een keukenblad in marmerlook heeft namelijk hetzelfde exclusieve uiterlijk als marmer. Bovendien heeft een marmerlook blad als voordeel dat deze een stuk gemakkelijker te onderhouden is.

MARMEREN KEUKENS BIJ SATINK KEUKENS

Wilt u graag een compleet marmeren keuken realiseren? Of wilt u graag een keuken waarvan alleen het keukenblad van marmer is? Bij Satink Keukens staan wij voor u klaar om uw droomkeuken te verwezenlijken! Maak gerust een afspraak en kom langs in onze showroom!

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Onze marmeren keukens in het echt bewonderen? Of wilt u graag ook nog andere keukenstijlen bekijken voordat u een definitieve keuze maakt? Kom dan gerust langs in onze showroom in Zwolle!

Doe meer keukeninspiratie op

UW EIGEN DROOMKEUKEN ONTWERPEN?

Uw droomkeuken ontwerpen in 3D

Met onze KeukenCreator kunt u zelf aan slag met het ontwerpen van uw nieuwe droomkeuken!

Uw droomkeuken ontwerpen met een adviseur

Samen met een adviseur vrijblijvend uw droomkeuken in 3D ontwerpen? Plan dan een afspraak bij Satink Keukens.