Luxe Keukens

Bent u op zoek naar een luxe nieuwe keuken? Dan bent u bij Cre8Kitchen aan het juiste adres. Binnen ons assortiment hebben wij een breed scala aan dit type keukens. Bij deze keukens kunt u enerzijds een hoop verwachten op het gebied van functionaliteit en hebben daarnaast een prachtig design. Een bijkomend voordeel van een luxe Cre8Kitchen keuken is dat u deze volledig naar uw hand kunt zetten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe keuken ook uw droomkeuken wordt! Onze keukenexperts in de showroom helpen u graag met het realiseren hiervan.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Bent u nog in de oriënterende fase bij het zoeken naar uw nieuwe keuken? Kijk dan eens op deze inspiratiepagina. U vindt hier vele keukens die Cre8Kitchen u te bieden heeft.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

  • Bekijk onze opgeleverde keukens
  • Kom langs bij onze vestiging in Harderwijk, Utrecht of Wormerveer
  • Bekijk onze inspiratiepagina’s

LUXE KEUKENS INSPIRATIE

EXCLUSIEVE KEUKENS VAN SATINK KEUKENS

Binnen het assortiment van Satink Keukens bevinden zich de luxe keukens van Pronorm en Systemat. De keukens van deze merken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van functionaliteit en zijn daarnaast ook voorzien van een uniek design. Heeft u uw oog laten vallen op een luxe keuken van Satink Keukens, maar wilt u deze naar eigen wens aanpassen? Wij bieden u te allen tijde maatwerk, waardoor het mogelijk is om uw eigen luxe keuken samen te stellen.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Heeft u al een idee hoe uw eigen luxe keuken eruit moet gaan zien? Gebruik dan onze online KeukenCreator. Hiermee schetst u een duidelijk beeld van uw droomkeuken. Maak vervolgens een afspraak met één van onze keukenadviseurs om uw ontwerp te bespreken en eventueel aan te passen. Hierna gaan wij graag voor u aan de slag met het realiseren van uw droomkeuken! Natuurlijk staan onze keukenadviseurs ook zonder schets voor u klaar. Meer informatie of advies? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Heeft u ook interesse in andere keukenstijlen bij Satink Keukens? Dan kunt u, naast onze online inspiratiepagina’s, ook gerust eens langskomen bij ons in de showroom in Zwolle. Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over de keukens binnen het assortiment.

Doe meer keukeninspiratie op

UW EIGEN DROOMKEUKEN ONTWERPEN?

Uw droomkeuken ontwerpen in 3D

Met onze KeukenCreator kunt u zelf aan slag met het ontwerpen van uw nieuwe droomkeuken!

Uw droomkeuken ontwerpen met een adviseur

Samen met een adviseur vrijblijvend uw droomkeuken in 3D ontwerpen? Plan dan een afspraak bij Satink Keukens.