Creëer, realiseer en ervaar

Bij Cre8Kitchen stel je jouw eigen keuken eenvoudig samen met een van onze begeleidende adviseurs

 

Het concept “Cre8kitchen” is geweldig door zijn eenvoud en laat jou precies zien welke keuzes, welke financiële consequenties heeft. Je houdt op deze manier ten aller tijden grip op jouw eigen budget. Jouw budget gaat ons immers niets aan. En wij zullen onze uiterste best doen in samenwerking met jou om tot jouw gewenste droomkeuken te komen.

Stap 1: Creëer

Samen met een adviseur ga je bepalen hoe jouw nieuwe keuken er uit gaat zien. Dit kan vrij snel, als de juiste vragen worden gesteld.

1) Wat zijn de afmetingen van de ruimte waar jouw nieuwe keuken geplaatst moet worden?

2) Wat voor apparatuur wil je in jouw keuken hebben?

3) Op welke plek wil je koken?

Op basis van deze vragen kunnen wij jouw een voorstel doen hoe de nieuwe keuken er uit zal komen te zien.

Stap 2: Realiseer

Op basis van de besproken indeling gaan wij jouw keuken real life opbouwen, door middel van verrijdbare keukenkasten. Let op: deze keukenkasten zijn allemaal wit met een donkerblad. Jouw eigen keuken wordt in een ruimte die door middel van een verrijdbare wand op jouw eigen maat is gezet gerealiseerd. Dit zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Stap 3: Ervaar 

De keuken is neergezet en je kunt real life door jouw keuken heen lopen. Je ervaart precies wat de doorloopmaten zijn. Hoe groot uw tafel mag zijn, wat de afleg mogelijkheden zijn ect.

Stap 4: Prijsstelling

Als de keuken opstelling is goedgekeurd, gaan we de prijs bepalen. Dat doen we met een eigen ontwikkeld scansysteem. Alles in onze winkels is voorzien van barcodes. We beginnen met het scannen van de kasten die zijn neergezet. Dan hebben we de basisprijs van de keuken. De keuze van het front, werkblad, spoelbak en kraan gaat op dezelfde wijze.

In iedere stap heb je inzicht wat de gemaakte keuze je uiteindelijk gaat kosten, jijzelf bepaalt de prijs van de keuken, niet wij! Wij kunnen jou alleen laten zien wat het kost en je daarin zo goed mogelijk adviseren. Onze prijzen zijn van te voren bepaald en dus scherp. Wij hebben geen ‘Fake Acties’. Deze acties die u wel kent als, gratis plaatsen, gratis apparatuur ect, bestaan bij ons niet, omdat wij deze domweg niet kunnen/ niet willen verrekenen in de prijs van de kasten en werkbladen. 

“In Keukenland is niets gratis”

Stap 5: Apparatuur 

Keuken apparatuur is een zeer ondoorzichtige markt waarin veel internetaanbieders aanwezig zijn met goedkope prijzen. Aan deze prijzen kunnen speciaalzaken nauwelijks tippen. In plaats van daar om heen te draaien, doen wij dat bij Cre8kitchen anders. Wij werken samen met een aantal kern leveranciers, waardoor wij de producten ook scherp kunnen aanbieden. Waaronder Exquisit, Samsung, Etna en Pelgrim. Alle andere leveranciers doen wij in samenwerking met 123 Apparatuur, één van de grootste online aanbieders van inbouwapparatuur.

Dit alles om jou, de juiste prijs en kwaliteit, te garanderen.

 

 

 

 

Begin met ontwerpen!