Hoe het werkt

Stel uw eigen keuken samen!

Bij Cre8Kitchen stelt u uw eigen keuken eenvoudig samen met een van onze begeleidende adviseurs.

In onze showroom creëren wij door middel van een elektrisch verrijdbare wand de afmetingen van uw eigen keuken. In deze ruimte gaan wij samen met u, uw nieuwe keuken opbouwen, waarbij wij gebruik maken van verrijdbare keukenmeubelen. Zo kunt u daadwerkelijk zien of de keuken voor uw specifieke situatie geschikt is. Wij laten u dan ook direct zien, wat deze basiskeuken inclusief basisblad kost. Daarna kunt u nog keuzes maken voor een ander front, ander blad en apparatuur.

De keuze voor een ander front en/of voor een ander werkblad zal altijd getoond worden als een meerprijs op de basiskeuken. Zo houdt u altijd controle over de eindprijs. Cre8kitchen werkt standaard met vaste lage prijzen en offreert open eerlijk en transparant. U bepaald wat u voor uw keuken wil uitgeven, niet wij.

Begin met ontwerpen!

Voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen. Of u nu de eindegebruiker van uw keuken bent of een architect. Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuken voor de beschikbare ruimte gaat krijgen. Wij zijn de ideale partij voor:

Consumenten die van de nieuwe keuken een real-time inzicht willen hebben. Denk dan aan:
• Starters
• Gezinnen met een budget van €3.000,- tot € 15.000,-
• Ouderen die moeilijk tekeningen kunnen lezen
• Gezinnen met een nieuwbouwwoning

Maar ook voor architecten en binnenhuisarchitecten die samen met de opdrachtgever de ideale situatie na willen bootsen van een keuken die alleen nog maar op de bouwtekening staat.

Financiering

© 2018 Copyright Cre8Kitchen