© harderwijk.nieuws.nl
ONS VERHAAL

In de zomer van 2017 begonnen Gijs Hoeve, Jacco Hamstra en Marco Kaleuwee aan een avontuur dat maar èèn doel had: het keukenlandschap voorgoed doen veranderen met een innovatief concept.

Toen de drie ambitieuze ondernemers in 2017 de koppen bij elkaar staken om een nieuwe, unieke werkwijze binnen de keukenbranche te bedenken, werd het idee voor Cre8Kitchen geboren. Het concept: met verrijdbare kasten en verstelbare wanden live, samen met de klant een prototype van de toekomstige keuken opbouwen.

Jacco Hamstra en Marco Kaleuwee hebben hun achtergrond in de sanitairbranche. Beiden waren al vele jaren actief in deze markt, toen ze in 2010 besloten om de handen ineen te slaan. Onder de naam Badkamerwarenhuis begonnen de twee aan het uitbouwen van het bedrijf tot wat het nu is, namelijk: 3 succesvolle filialen in een overvolle sanitairmarkt. Onder de vlag van Cre8Kitchen voegde Gijs zich bij dit duo. Met zijn jarenlange ervaring als saleskanon in de automotive branche maakte hij het team compleet.

In juli 2017 was het dan eindelijk zover. Op een prachtige zomeravond werd het rode lint doorgeknipt aan de Zuiderbreedte in Harderwijk; Cre8Kitchen was geopend. In de hierop volgende jaren hebben Gijs en Jacco zich volledig toegelegd op het opbouwen van de vestiging in Harderwijk. Marco is in 2019 gestart met een vestiging in Utrecht.

Tegenwoordig maakt Cre8Kitchen steeds grotere stappen en is de groei er zeker nog niet uit. Met inmiddels ook een filiaal in Wormerveer en een stevige portie ambitie kijken wij uit naar de toekomst!

IN HET NIEUWS