Design keukens

Bij Cre8Kitchen houden wij van kwaliteit en mooie producten. Deze twee zaken komen sterk naar voren in onze designkeukens. Wij bieden een breed scala van dit type keukens aan, dat gekenmerkt wordt door strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp. Een bijkomend voordeel van een Cre8Kitchen designkeuken is dat u de keuken volledig naar uw hand kunt zetten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe keuken ook uw droomkeuken wordt! Onze keukenexperts in de showroom helpen u graag met het realiseren hiervan.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Bent u nog in de oriënterende fase bij het zoeken naar uw nieuwe keuken? Kijk dan eens op deze inspiratiepagina. U vindt hier vele keukens die Cre8Kitchen u te bieden heeft.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

  • Bekijk onze opgeleverde keukens
  • Kom langs bij onze vestiging in Harderwijk, Utrecht of Wormerveer
  • Bekijk onze inspiratiepagina’s

DESIGN KEUKENS INSPIRATIE

EEN DESIGN KEUKEN VAN SATINK KEUKENS

Bij Satink Keukens vindt u een groot aanbod aan design keukens van diverse merken. Zo bieden onze topmerken Häcker Classic en Systemat u een ruime keuze uit keukens van kwalitatief hoogwaardige materialen. Uiteraard kunt u deze geheel zelf samenstellen. Geef tijdens een afspraak met één van onze keukenadviseurs enkel uw wensen door en wij doen het werk.

UW DESIGN KEUKEN ONTWERPEN

Indien u al wat ideetjes voor een design keuken hebt opgedaan, kunt u ook gebruikmaken van onze online KeukenCreator. Ontwerp hier eenvoudig en snel uw nieuwe keuken, zodat u een beeld krijgt van hoe deze in uw ruimte past.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Bekijk dan ook de overige inspiratiepagina’s op onze website. U vindt hier de diverse keukenopstellingen en -stijlen die Satink Keukens u te bieden heeft.

NOG MEER INSPIRATIE OPDOEN?

UW EIGEN DROOMKEUKEN ONTWERPEN?

Uw droomkeuken ontwerpen in 3D

Met onze KeukenCreator kunt u zelf aan slag met het ontwerpen van uw nieuwe droomkeuken!

Uw droomkeuken ontwerpen met een adviseur

Samen met een adviseur vrijblijvend uw droomkeuken in 3D ontwerpen? Plan dan een afspraak bij Satink Keukens.