“Met het unieke concept Cre8Kitchen stel je zelf jouw nieuwe keuken samen in een kopie van jouw eigen keuken.”

Door elektrisch verrijdbare wanden in de conceptstore wordt de keuken van de klant nagebootst, waarna de klant samen met een adviseur de keuken naar wens kan indelen. 

In onze showroom creëren wij door middel van een elektrisch verrijdbare wand de afmetingen van jouw eigen keuken. In deze ruimte gaan wij samen met jou, jouw nieuwe keuken opbouwen, waarbij wij gebruik maken van verrijdbare keukenmeubelen. Zo kun je daadwerkelijk zien of de keuken voor jouw specifieke situatie geschikt is. Wij laten je dan ook direct zien, wat deze basiskeuken inclusief basisblad kost. Daarna kan je nog keuzes maken voor een ander front, ander blad en apparatuur.

“In onze showroom kun je een keuze maken voor een ander front, blad en apparatuur.”

De keuzes voor een ander front en/of voor een ander werkblad zullen altijd getoond worden als een meerprijs op de basiskeuken. Zo hou je altijd gemakkelijk de controle over de eindprijs. Cre8kitchen werkt standaard met vaste lage prijzen en offreert open eerlijk en transparant. Je bepaald zelf wat je uiteindelijk wilt uitgeven voor je nieuwe keuken.

Wij zijn er voor iedereen. Of je nu de eindegebruiker van de keuken bent of een architect. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de juiste keuken voor de beschikbare ruimte gaat krijgen.
Wij zijn de ideale partij voor: 
- Consumenten die van de nieuwe keuken een real-time inzicht willen hebben. 
- Starters
- Gezinnen met een budget van €3.000,- tot € 15.000,-
- Ouderen die moeilijk tekeningen kunnen lezen
- Gezinnen met een nieuwbouwwoning

Maar ook voor architecten en binnenhuisarchitecten die samen met de opdrachtgever de ideale situatie na willen bootsen van een keuken die alleen nog maar op de bouwtekening staat.

Heb je toevallig een financiering nodig? Onze partners van DTC-Direct helpen jouw graag